Curs BNR pe mobil

Acum cursul BNR si pentru dispozitivele mobiile. Am lansat o varianta speciala a site-ului cursbnrlive.ro pentru smartphone-uri . Cursul BNR poate fi urmarit acum cu usurinta de pe aceste device-uri, pagina fiind conceputa special pentru rezolutiile acestor telefoane.

Poti urmari astfel cursul Bancii Nationale a Romaniei in timp real fara a avea nevoie de un plugin pentru Adobe Flash, cum este nevoie pe alte site-uri.

Afla cursurile BNR pentru perechile valutare care te intereseaza indiferent de sistemul de operare al telefonului tau, fie el Android, iPhone, BlackBerry sau Windows.

Cursul BNR si politica

Dupa o vara extrem de fierbinte si pe plan politic este timpul sa analizam un pic cele intamplate si influenta lor asupra cursului BNR.

Acum cursul BNR pare a se fi stabilizat in jurul valorii de 4.5 RON pentru 1 EURO, dupa ce in cursul acestei veri a atins noi maxime ca urmare a adancirii crizei politice cauzate de suspendarea presendintelui in exercitiu.

Totusi analistii spun ca pe viitor cursul BNR pentru EURO va creste in continuare, iar un motiv venit din analiza tehnica se datoreaza stabilizarii momentan in jurul acestei valori de 4.5 RON. Daca ar fi coborat catre 4.4 lucrurile ar fi stat altflel, deci sa ne asteptam din nou la o devalorizare a cursului Bancii Nationale a Romaniei pentru EURO pe masura ce ne vom apropia de sfarsitul anului.

Cum in decembrie vor fi alegeri parlamentare sunt sanse foarte mari ca haosul politic sa isi puna din nou amprenta pe curs. Vom vedea.

Din pacate am ratat sansa sa acumulam EURO peste vara la un pret bun, in general pe perioada verii leul se aprecia fata de EURO urmand ca o data cu inceperea toamnei EURO sa preia conducerea.

Una peste alta cursul BNR pentru 1 EURO este inca la doar +4.41% fata de inceputul anului. Tu crezi ca va scadea?

Curs BNR pe Facebook

Pentru cei care prefera Facebook ca retea de socializare ne gasiti la http://www.facebook.com/pages/Curs-BNR-Live/476275275729822

Este facil prin aceasta modalitate sa afli ultimul curs BNR, analize saptamanale si lunare ale evolutiei cursului BNR, noutati din domeniu. Toate acestea in timp ce esti in contact cu prietenii pe Facebook.

Da un like la pagina si esti la curent cu cotatiile stabilite de BNR.

Blog CommentLuv

Da, ai nimerit bine. Blog-ul are si plugin-ul CommentLuv  pe langa KeywordLuv si bineinteles ca este si DoFollow pentru a rasplati cum se cuvine comentariile tale. Asa ca lauda-te cu ultimul tau post pe blog, obtine un link valoros catre el.

Singura regula este sa comentezi la subiectul postului, sa aduci valoare discutiei.

Enjoy si spor la link building, scuze, la comentat :)

Blog KeywordLuv

Da, acest blog are si plugin-ul KeywordLuv. Stiu ca nu te cheama “card de credit” sau “bani online” iar acesta fiind un blog dofollow vreau sa comentezi linistit cu numele tau iar link-ul obtinut sa te ajute prin anchor text-ul de care ai nevoie. Daca nu stii cum se utilizeaza plugin-ul vei gasi suficienta informatie pe internet.

Iti cer doar sa comentezi la subiect, poate chiar despre evolutia cursului BNR, sa aduci valoare discutiei.

Enjoy si spor la link building, a … comentat la topic

Blog dofollow

Acesta este un  blog dofollow, am facut acest lucru pentru a recompensa cum se cuvine comentariile tale. Avantajele blogurilor de tip dofollow sunt binecunoscute asa ca te rog sa comentezi la subiect, prin comentariul tau sa aduci valoare postului, sa folosesti un limbaj civilizat.

Comentariile pe acest blog dofollow sunt moderate, asa ca mai bine faci economie de timp si daca nu ai nimic de spus…abtine-te, oricum comentariul tau nu va aparea.

Bineinteles, comentarii de genul “Excelent!” nu vor fi aprobate nici ele.

Enjoy si spor la comentat!

Prima postare pe blogul de curs BNR

Bine ai venit! Aceasta este prima postare pe blogul despre cursul BNR si influentele asupra lui. Vor urma articole pe care speram sa le gasesti interesante.

Te rugam sa comentezi la obiect si pe langa multumiri vei fi rasplatit si cu o promovare la site-ul/blogul tau.